Waarom een luiertas zonder bloemetjesmotief ook kan

donderdag 19 september 2019 - 16:51|
Van onze partner
THEBAGSTORE.NL

Het is de angst van veel aanstaande ouders: bloemetjes en zoetsappige kleuren. Denk zachtroze en lichtblauw. Een verwachtingspatroon dat iemand de stuipen op het lijf kan jagen. Kan dat niet anders? Jazeker! 

Wie in de wolken is en een kleintje verwacht, kan zijn geluk niet op en wil het liefst direct aan het creëren van die kinderkamer beginnen. Vooral doen, maar veel aanstaande vaders en moeders stuiten op de vrees om een kamer in pastelkleuren te moeten behangen en schilderen, gordijnen met hartjes erop te moeten ophangen, en een luiertas met bloemetjesmotief te moeten aanschaffen. 

Luiertas die eruit ziet als stijlvolle weekendtas
Je bent snel uit deze roze droom geholpen als je weet dat menig tassenmerk daar allang van afgestapt is. Je hoeft er niet eens voor outside the box te denken. Een luiertas die eruit ziet als een volwassen en stijlvolle weekendtas is zo gevonden. Doe ’s gek, daar kun je gewoon mee naar je werk. Niemand die ook maar enig vermoeden heeft van luiers in zo’n tas, een verschoningsmatje of een flesje melk. Nu is het natuurlijk geen schande, laten we daar duidelijk over zijn, maar het is wel anders dragen. Zeker voor jonge vaders die toch liever niet in ‘Oilily-achtige sferen’ willen geraken. 

Pastelkleuren sluipen er toch in
Daarom is het zo geweldig dat er prachtige leren tassen zijn die als luiertas te boek staan en met alle benodigde accessoires zijn uitgerust. Die draag je stijlvol om je schouder, crossbody of op je rug. Ze zijn er namelijk als hand- en schoudertas en rugzak. Van verschillende merken. In rood of bruin leer, met ruimte voor alle mogelijke babyspullen en zelfs voor een laptop. Met extra vakken voor je eigen noodzakelijke spullen zoals je sleutels, smartphone, portemonnee en ga zo maar door. Staat buiten kijf dat regelmatig die pastelkleuren er toch insluipen. Heb dan even geduld en ga daarmee los als je kind naar de crèche, peuter- of basisschool gaat. Dan kun je je uitleven op schooltassen in de meest bijzondere kleuren en dessins. 

Kleintjes fietsen hip & happening naar school
Van inderdaad zoetsappig biggetjesroze en hemelsblauw tot aan stoere tassen in kekke kleuren met een Scandinavische uitstraling. Ja, ze zijn er echt voor die kleintjes. Rugzakken in poederroze, fris groen, met een biesje in stijlvol rood of okergeel. Je zou jaloers worden op die kleintjes die hip & happening naar school fietsen. Tot die tijd: kies een eigen fraaie tas die je trots en stijlvol draagt. In kwaliteitsleer in zachtbruin of van welk materiaal ook, met een bloemtjesprint desnoods. Er is voor elk wat wils. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Zuinig genieten van je mobiel Tegenwoordig is een mobiele telefoon niet meer weg te denken uit ons leven. Het komt daarnaast erg handig uit in noodsituaties. Denk dan bijvoorbeeld aan wanneer je ‘s avonds laat... 27 maart 2020 - 12:55
Groot aantal zzp’ers treft slechte voorzieningen Het aantal zzp’ers in Nederland groeit. Steeds meer mensen kiezen ervoor om ondernemer te worden en starten een eigen bedrijf. De overheid lijkt de groei niet bij te kunnen benen... 24 september 2019 - 12:39
Een schooltas schoonmaken doe je zo! Helemaal fris en fruitig gaan ze ’s morgens de deur uit. Maar niet altijd even schoon komen ze weer terug. We hebben het nu niet alleen over je kind maar... 6 september 2019 - 14:01