Wie wordt de 33ste Mierlose Mens?

Gepubliceerd op: 19 december 2019 11:00
Gewijzigd op: 19 december 2019 9:28

Nieuwsbericht door: administrator
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Vrijdag 10 januari aanstaande zal in denheuvel, Heuvel 2 te Mierlo voor de 33ste keer een inwoner van Mierlo verrast worden met de eretitel ‘Mierlose Mens’. Wederom zal een bijzonder persoon toegevoegd worden aan een speciale lijst met ‘Mierlose Mensen’. 

Dorpsgenoten zoals mevrouw Thea Gevers, de Mierlose Mens 2019, die zich, wars van uiterlijk vertoon, voor de medemens hebben ingezet, zonder zichzelf te hebben willen verrijken. Vrijwilligers die altijd klaar staan voor een ander, of dat nu binnen of buiten het verenigingsleven is en die onopvallend, voornamelijk achter de schermen, met hart en ziel bezig zijn en er liever geen praat over maken of ruchtbaarheid aan geven. 

Tweeëndertig ingezetenen van Mierlo werden de voorbije jaren dus al aangenaam en volkomen terecht verrast met deze fantastische onderscheiding. Aan wie mag Thea Gevers op vrijdag 10 januari het speciale beeldje ontworpen door de Mierlose kunstenaar Johan van Hoof, behorend bij de onderscheiding Mierlose Mens 2020, overhandigen? Voor even nog het grote vraagteken, zeker voor hem of haar die op vrijdag 10 januari in de sfeervol versierde denheuvel voor één keer in de schijnwerper zal staan.

Speciale Mierlo Quiz
De Stichting Mierlose Mens nodigt iedereen van harte uit om bij deze speciale gelegenheid aanwezig te zijn. Wellicht is de Mierlose Mens 2020 zelfs een goede bekende van u, of heeft hij of zij nauwe banden met uw vereniging, instelling of organisatie. Iedereen is van harte welkom om dit alles van dichtbij mee te maken en de nieuwe Mierlose Mens de eer te tonen die hij of zij zo enorm heeft verdiend. Tevens is het bezoek aan de avond een mooie gelegenheid om elkaar tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in een ongedwongen, gezellige en feestelijke Mierlose sfeer het beste te wensen voor het nieuwe jaar. 

Voorafgaand aan de bekendmaking van de Mierlose Mens 2020, zal er vanaf 20.30 uur een speciale Mierlo-quiz plaatsvinden verzorgt door Hans Klink. Tijdens de quiz komen, aan de hand van afbeeldingen en foto's vragen langs over Mierlose mensen, tradities, gebouwen, straten, en andere aspecten over Mierlo.

De muzikale omlijsting op vrijdagavond 10 januari 2020 wordt zoals inmiddels een goede traditie is verzorgd worden door entertainer Wiljan van Gerven uit Mierlo. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander de juiste sfeer te creëren op de avond die zal aanvangen om 20.00 uur. Ook uw komst naar de speciale avond ‘Mierlonaren ontmoeten Mierlonaren’ wordt bijzonder op prijs gesteld en u zult evenals alle anderen door de organisatie verwelkomd worden met een heerlijk gratis kopje koffie of thee.

Foto: Wie volgt Thea Gevers (2e van links) op als de nieuwe Mierlose Mens? (bron foto: Jos Lenssen).


Dit nieuwsbericht is 158 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X