Vier de feestdagen in de Cacaofabriek

Gepubliceerd op: 19 december 2019 11:15
Gewijzigd op: 19 december 2019 9:30

Nieuwsbericht door: administrator
Voorpagina

REGIO - Ook dit jaar volop knusse en uitbundige momenten tijdens de feestdagen in De Cacaofabriek. Of je nou gaat voor een romantische filmmiddag, dansen tot diep in de nacht, samen uit eten of lekker rondneuzen in de expo met een koffie (of borrel) na. “Op welk moment je ook binnenloopt, er is eigenlijk altijd wel íets te doen,’ aldus Wim Strijbosch (programmeur pop en film).

Het Helmondse Startdusters trapt af met ‘A Tribute To Neil Young’ (za 21 dec), waarbij ze je als geen ander meevoeren in de tijd van deze oude Canadese meester. Voor wie liever wat te kiezen heeft is Oorverdovend – Silent Disco (za 28 dec) een aanrader: stem af op groen, rood of blauw en ga uit je plaat met jouw favoriete muziek. Van urban, hiphop, soul, funk, rock, jazz, metal tot disco. 

En zoals het goed oud & nieuw programma betaamt blikken ze in Helmond terug op 2019 met de oudejaarsconference van Joop Vos en Maarten Saris, getiteld ‘Helmond, Helmond: wa’n circus’ (zo 29 & ma 30 dec) en gaan ze out with a bang tijdens de vijfde editie van het succesvolle New Years Eve – Oud en Nieuw (di 31 dec).  

Van 20 december tot 5 januari kunnen de kleinsten zich binnen het KinderFilmFestival verheugen op  'The Addams Family' en 'Willy en de onbekende planeet'. Speciaal voor de volwassen (kerst-)filmfanaten staan 'The Peanut Butter Falcon' en 'Last Christmas' klaar in De Cacaofabriek. Na een fijne wandeling of fietstocht is het ook heerlijk struinen in de expo, waar DNA-IKEA, een verrassende presentatie van heel herkenbare meubels uit de wereldberoemde Zweedse keten, nog tot 19 januari te bezichtigen is. Ook de smakelijke genieter kan zich in de brasserie laten verwennen met het speciale feestdagenmenu, wat verkrijgbaar is tot
en met 5 januari. 

(Bron foto: Cacaofabriek).


Dit nieuwsbericht is 154 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X