Nieuw bij Budovereniging De Hechte Band

Gepubliceerd op: 13 december 2019 13:30
Gewijzigd op: 12 december 2019 10:21

Nieuwsbericht door: administrator
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Naast het al grote aanbod van sportlessen valt er binnenkort nog meer te kiezen bij Budovereniging De Hechte Band. DHB speelt hiermee in op de vraag naar uitbereiding van de lessen, waardoor het nog meer mogelijk wordt om het gehele gezin bij één vereniging te laten sporten. Inmiddels is het ledental de 700 gepasseerd. 

Dance Choice
Vanaf woensdag 8 januari gaan we van start met Dance Choice. Onder leiding van de zeer ervaren dance docente Michelle van der Linden, kunnen ukkies van 1,5 - 3 jaar al komen meedoen met modern basis ballet / dance op de muziek van nu. Ook voor kinderen van 4 - 7 jaar gaan we met een groep van start. Hun les zal al wat meer danstechnieken en uiteenlopende dansstijlen bevatten, al blijft dansplezier voorop staan. Lijkt dit wat voor uw kind? Op woensdag 8 + 15 + 22 januari nodigen wij de kinderen uit voor 3 gratis kennismakingslessen. Lestijd meisjes en jongens: 15:00-15:45 uur van 1,5 - 3 jaar / 15:45-16:45 uur van 4 - 7 jaar.

Heb je wel belangstelling voor de les voor de kleintjes van 1,5 - 3 jaar en komt de dag / tijd niet uit dan verzoeken wij dit eveneens aan ons kenbaar te maken. Wie weet lukt het ons om toch ook een ochtend in te plannen. Meedoen met de proeflessen Dance Choice  kan in bijv. een legging en shirt. Natuurlijk is ook dancekleding / balletpakje en evt. een paar dansschoentjes helemaal top. Heb je geen dansschoenen dan dans je gewoon op blote voeten. Na de proeflessen gaan we over tot uniforme danskleding. Natuurlijk blijven we ook de lessen DanceMix op de zaterdagochtend van 09:30-10:30 uur verzorgen = 6 - 12 jaar, waar naast dans ook veel aandacht is voor allerlei beweegvormen en sportspelen op muziek.

Zumba Gold:
Naast de 3 bestaande groepen Zumba Fitness, komt daar nu Zumba Gold bij. Zumba Gold is Zumba met een lagere intensiteit wat het extra geschikt maakt voor beginnende sporters, actieve senioren en voor mensen met chronische klachten. Zumba Gold is een heerlijk uurtje genieten met vrolijke muziek en ondertussen ook nog calorieën verbranden en je conditie verbeteren. Een enthousiaste groepslesdocent maak van iedere les weer een feestje! Wil je weten of Zumba Gold ook iets voor jou is? Kom dan donderdag 9 en 16 januari  van 20:00-21:00 uur meedoen met 2 gratis en vrijblijvende kennismakingslessen, het aantal lesplaatsen is beperkt! Wil je zeker zijn van een (proef-)lesplaats reserveer dan tijdig. Informatie-Aanmelden: info@dehechteband.nl / tel:0492-784199 / 06 1441 1546 / dojo DHB Margrietstraat 63 Mierlo (loop gerust even binnen).


Dit nieuwsbericht is 161 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X