Ben jij een ‘pittig’ DJ talent?

Gepubliceerd op: 19 december 2019 11:30
Gewijzigd op: 19 december 2019 9:32

Nieuwsbericht door: administrator
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Zaterdag 8 februari 2020 organiseert Vereniging De Kersepit een bijzonder heet feestje: ‘Pittig, the hot local heroes edition’. In Residentie denheuvel knallen die vrijdagavond maar liefst vijf verschillende DJ’s hun sets de zaal in. Vier lokale en regionale grootheden vormen de vaste line-up, de vijfde local hero is nog niet bekend. Maar dat zou zomaar jij kunnen zijn!

Een DJ-avond om plaatselijk talent een podium te bieden, dat is wat De Kersepit voor ogen had bij de uitwerking van dit idee. En plaatselijk talent, daar ontbreekt het in MIerlo niet aan;  DJ Jone (Joris Neele), DJ W3SS (Wessel) en de mannen van de Raddraaiers (ook bekend van FreeRecordShow) hebben hun kunnen al eerder met oorverdovend succes binnen én ruim buiten de dorpsgrenzen geëtaleerd. Een andere gevestigde naam is DJ Coenio. Deze op en top allround DJ uit Tilburg, al 25 jaar in de DJ booth, mag natuurlijk ook niet ontbreken op dit feestje met ‘local matties’.

Aanstormend talent
Met deze vier klinkende namen op het affiche, lijkt het plan om lokale DJ helden een boost te geven 100% geslaagd. Met het oog op de ongekende populariteit en de ruime aandacht voor het DJ vak is De Kersepit er echter van overtuigd dat er in Mierlo nog veel meer talent sluimert. Daarom is er aan dit pittige evenement ook een DJ Contest verbonden; een van Mierloos aanstormende mix-talenten krijgt de kans zaterdagavond 8 februari als eerste op het podium te staan en met zijn eigen set Pittig te openen! Hoe vet is dat?

DJ Contest
Sta jij uren per dag plaatjes te knallen op je slaapkamer, wordt je buurvrouw al helemaal gek van het gebonk en vind je het nu wel eens tijd om een keer naar het publiek te kijken ipv naar het podium? Dan is dit je kans! De organisatie van Pittig is namelijk nog op zoek naar de ontbrekende local hero die ze kunnen toevoegen aan de line-up. Ben jij dat? 

Schrijf je dan snel in voor de DJ-contest. Dat doe je als volgt:

1. Neem jouw vetste, zelfgemaakte live-set van minimaal 30 minuten op

2. Upload deze mix op mixcloud.com en tag hem met #PittigDJContest

3. Post je link op onze FB pagina onder vermelding van je DJ naam en stuur de link samen met een korte motivatie en je gegevens (naam, leeftijd, ect) naar info@dekersepit.nl

Voorwaarden 
Inschrijven kan tot 20 januari 2020 en aan inschrijving zijn een aantal voorwaarden verbonden:

• Je komt uit Mierlo 

• Tijdens Pittig draai je op CDJ’s van Pioneer, computermixen worden niet geaccepteerd

• De jury let op: muziekkeuze, mixtechniek, creativiteit

• Houdt in je mix rekening met het feit dat je Pittig opent, keiharde Hardcore is dus niet zo’n goed plan.

Pak deze unieke kans om te laten horen wat jij in huis hebt en wie weet sta jij zaterdagavond 8 februari voor een volle zaal ‘gewoon’ jouw ding te doen!

Je kunt dit alles nog eens rustig nalezen op www.dekersepit.nl en de evenementenpagina van Pittig op Facebook. Houd ook de facebookpagina van Vereniging De Kersepit in de gaten voor de meest actuele updates.


Dit nieuwsbericht is 195 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X